A kislányom örömére

A gyerekek teljesen megváltoztatják az életünket, ezt már akkor tudjuk, amikor még csak várjuk őket hogy megérkezzenek, az évek előre haladtával azonban ebben csak egyre jobban biztosak leszünk. Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond, szokták volt mondani, ami valahol igaz is, hiszen amíg kicsik féltjük őket mindentől, igyekszünk teljes biztonságot nyújtani számukra, amikor pedig már nagyobbak és kezdenek felcseperedni, akkor el kell engednünk a kezüket, hogy fel tudják fedezni a világot, és olyan felnőtté válhassanak, akik nem ilyednek meg a saját árnyékuktól. Ez talán az egyik legnehezebb feladat a szülők számára, hiszen tudjuk, hogy egyszer-egyszer el fognak esni a gyerekek, de akkor is el kell engednünk a kezüket.

Az én kislányom az élsportot választotta már egészen kicsi gyerekként. Tudom, hogy nagyon sokan azt gondolják, hogy mi erőltettük rá ezt a feladatot, azonban tényleg ő volt az, aki kijelentette, hogy ő bizony úszni szeretne és versenyekre is szeretne járni. Persze mi is azt gondoltuk, hogy hamar alább fog hagyni a lelkesedése, de ez nem így történt.

Most pedig már azon morfondírozunk vele, hogy az apple watch órájához melyik apple watch szíj lenne a legtökéletesebb az első randevújára, hiszen megígértem neki, hogy rendelünk egyet az applewatchshop.hu oldalról, mert tényleg csak sportos szíjai vannak, és szüksége van már neki egy elegánsabb változatra is, amit ilyen alkalmakkor is fel tud venni és tökéletesen kiegészíti a szettjét. Ki is választott egy gyönyörűt, meg is rendeltük, hamarosan megérkezik, és hamarosan el is engedem életemben először egy fiúval, és bár nagyon fogom félteni, remélem hogy iszonyatosan jól fog alakulni és nagyon boldog lesz egész este.