Jobb később, mint soha

Mint számtalan ismerősöm, én is beálltam a lelkiismeretes környezetvédők sorába. Ennek köszönhetően, mint azt gondolom nagyon sokan rajtam kívül mások is, egészen hosszú – hosszú időszakon keresztül, mondhatom éveken át küzdöttem annak a nehézségével, hogy mit tegyek azokkal a régebbi apple eszközökkel, legyen az használt iphone telefon vagy használat macbook gép, amit lecserélni kívánok. Több oka volt a küzdelmemnek.

Az első, hogy nyilván ezek a gépek tökéletesen működőképesek voltak, mivel nagyon vigyázok ezekre az eszközökre, tényleg egy karc sincsen rajtuk soha, sőt, még egyetlen egy esetben sem kellett soha a telefonomat sem szervízbe vinnem. Még csak le sem ejtettem egyetlen alkalommal sem, így nem akartam volna a fiók mélyén hagyni ezeket az eszközöket úgy, hogy aztán semmilyen használatba ne kerüljenek többé.

A második oka az, hogy értéküknél fogva sem, de környezetünk szennyezése miatt sem szerettem volna csak úgy kidobni ezeket az eszközöket.

Felvetődött a gondolata a használt kereskedésen keresztül való értékesítésnek. Egyetlen csapattal szemben sem alakult ki olyan bizalom, ami azt eredményezte volna, hogy kapcsolatba lépjek velük.

Azt kell, hogy mondjam, hogy most viszont rátaláltam az igazi partnerre, aki az iphone felvasarlas keretében az összes régebbi készülékemet megbízhatóan felvásárolta. Ráadásul, így ezek az eszközök visszakerültek abba a körfogásba, amiből igazság szerint sosem szerettem volna kiszakítani őket. Nagyon megbízható, becsületes ez a csapat. Én, mint partnerük, biztos vagyok abban, hogy nagyon sok ember számára nyújt a jövőben is segítséget majd, mint ahogyan abban is, hogy mindenki maradéktalan elégedett lesz a szolgáltatásukkal. Bárcsak már régebben rájuk találtam volna. Sok álmatlan éjszakától mentett volna meg engem is.