A legeslegjobb társ a pályázatokhoz

Nem olyan régen alkalmassá vált a cégem ahhoz, hogy ne csak a nagyon nehezen összekuporgatott forrásból és tartalékokból tudjak a mezőgazdasági gépek közül választani, és onnan is nagyrészt a használt piacon fellelhető géppark részét helyezzem előtérbe, hanem pályázatokon is indulhassunk. Persze nincs egyébként a használt piaccal sem probléma, lehet iszonyatosan jó állapotban lévő gépeket is találni, csak a forrást sokszor még ezekre is nehézkes összegyűjteni. Nekem legalábbis problémát okozott szinte minden esetben a megfelelő forrás hiány nélküli előteremtése.

Persze a pályázatok világa sem egyszerű. Első körben keresnem kellett egy olyan külső partnert, aki a pályázati anyagok összeállításában és a pályázaton való képviseletben segítséget tud nyújtani, hiszen ezen a téren nekem nem igazán vannak tapasztalataim. Nekem mindenem a földművelés. Nem igazán vagyok otthon ezekben a papírmunkákban. Amint ezt a segítséget felleltem figyelmeztettek arra, hogy a következő lépésként kell találnom egy olyan partnert, aki nyertes pályázat esetében biztonsággal és megfelelő minőségben tud segíteni a felhasználásban és segítségével a határidőknek megfelelően, pontos és biztos elszámolással be tudom szerezni a pályázati anyagok tárgyát.

Hála a jó égnek hosszas keresés után rátaláltam az Umwelt kft csapatára, és már az első kapcsolatfelvétel során annyira jól és olyan szakmai minőségben tudtam beszélgetést folytatni velük, hogy egy pillanatig sem kételkedtem abban, hogy profi segítséget fogok kapni, és ez így is lett. Az új eke most már a segítségükkel meg is érkezett, az elszámolás körül semmi probléma nem volt, és hihetetlen kedves kommunikációjukkal még azt mondom, hogy az egyébként nehézkes feladatokat is könnyűvé tudták varázsolni számomra is. Csak ajánlani tudom őket bárki számára, aki profi segítséget szeretne magáénak tudni ezen a téren. Biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni!