Az új csapatunk

Az ember néha vakon jár egy-egy külső szolgáltató tevékenységét illetően, és hogy ha valamilyen probléma lép fel, vagy például egy hatósági ellenőrzés alkalmával veszik észre a hiányosságokat jövünk rá, hogy bizony közel sem volt az együttműködésünk és annak eredménye annyira jó és hatékony, mint azt mi gondoltuk. Persze itt az ember két dolgot tehet, azonnal kétségbeesve másik szolgáltatót keres, vagy vesz egy mély levegőt, és másodszorra megpróbál tökéletesen jó döntést hozni. Egyetlen biztos rossz taktika van, bizalmatlanná válni a piac minden tagjával szemben. Ez ugyanis biztos kudarchoz vezet. Szükség van ugyanis arra, hogy bizonyos feladatokat, főleg azokat, melyek nem feltétlen befolyásolják közvetlenül az eredményt le tudjuk delegálni magunkról és a munkavállalóinkról, hogy valóban a céges fejlődéssel és a folyamatos növekedéssel tudjunk foglalkozni.

Tehát a második választás körültekintőbb és pontosabb kell hogy legyen minden esetben. Az én taktikám, hogy felkeresek egy-egy jelenlegi partnert attól a cégtől, akit kiszemeltem, és megpróbálok tájékozódni, hogy milyen a közös munka és milyenek az eredmények. Az első kapcsolatfelvétel után már az így kialakított választási lehetőségek közül szinte biztosra ki lehet választani, hogy ki lesz számunkra a tökéletes partner.

Én így kerültem például kapcsolatba az activesafety csapatával, és meg kell mondjam, hihetetlen könnyű és gördülékeny azóta a munkavédelem minden részfeladata. Régen gyűlöltük ezeket és nagyon nehézkesen is haladtunk velük, mert nem értettünk pontosan a feladatokat, hogy milyen információra van szükségük és hogy milyen döntéseket kell meghoznunk. Amióta azonban az új csapattal dolgozunk egy csapásra más lett minden feladat megoldás. Tisztábbak az információ igények, pontosan tudjuk, hogy milyen döntések mit takarnak, milyen eredménnyel vagy veszéllyel járnak, és egy teljesen pontos, maximális védelmet nyújtó rendszert sikerült kiépítenünk, ami mellett nyugodtan koncentrálhatunk a termelésre és annak folyamatos növelésére. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csapatot és a munkájukat. Biztosan nem fognak csalódni bennük.