A legújabb csapattag

Az ember amikor vállalkozást vezet rengeteg dologra kell egyszerre figyelnie. A kötelező jogszabály által előírt feladatok határidőben történő megoldására, a munkavállalók munkájának megfelelő ellenőrzésére, a nagyobb projektek lebonyolítására, úgy ügyfelek szerzésére és még sorolhatnám a szerteágazó feladatokat. Ennek megfelelően van, amire nem vagy már csak igen későn jut idő, mondjuk a külső szolgáltató partnerek munkájának figyelésére, minőégének ellenőrzésére, és ha szükséges a szolgáltató lecserélésre.

Nekünk például nagyon fontos a céges munka során, hogy mindig minden kolléga elérhető legyen és tudjon kommunikálni a többi munkatárssal. Van is pont emiatt céges telefonos flottánk ráadásul egy igen jó és szerethető márka, az apple termékei közül válogatunk, mert úgy tapasztaljuk, hogy a biztonságos működést legjobban ők tudják megadni számunkra. Persze ezek a telefonok viszont sérülékenyek, és elég sokszor történik baleset, aminek javításához szükségünk van egy megfelelő iphone szerviz segítségére. Eddig egy szerviz csapattal álltunk kapcsolatban, de kiderült számomra, hogy koránt sem tudják teljesíteni az igért paramétereket és a megfelelő minőséget, úgyhogy most váltottunk is.

Az iszereles csapatával ég és föld együtt dolgozni a másik csapathoz képest. Én nem is gondoltam, hogy egy ilyen külső szolgáltatásra is ennyire oda kell figyelni, hiszen a kollégák számára nem volt elsődleges, hogy jelezzék nekem a nehézségeket, de látom rajtuk mennyivel könnyebben és sokkal lelkesebben dolgoznak ezzel a csapattal. Megéri váltani, és őket csak ajánlani tudom mindenki számára, aki biztonságban szeretné tudni a céges flottáját. Ők minden dolgot meg tudnak javítani az iphone készülékek terén. És hihetetlen rugalmas a velük való közös munka. Biztos vagyok benne, hogy legalább annyira elégedett lesz mindenki mint én, ha betérnek hozzájuk.